Skuut zoekt nieuwe mensen


Het Wieringer Skuutje WR60 ’De Jonge Jan’, is op zoek naar nieuwe, met name ook jonge, mensen die helpen bij het ‘reilen & zeilen’ van het schip. Op dit moment ligt het Skuutje nog veilig onder een dektent gebroederlijk naast een Wieringer Aak in de haven van De Haukes. In het voorjaar zal het schip weer in zijn volle glorie in de Historische Hoek van de haven van Den Oever te bewonderen zijn. WR60Voor die tijd zal er echter nog veel moeten gebeuren.

Om het scheepje voor Wieringen te behouden, is het noodzakelijk de groep die het scheepje onderhoudt en er mee zeilt uit te breiden: de huidige, kleine, werkgroep zoekt versterking! Of je nu goed bent in timmeren, schilderen of zeilen, iedereen is welkom. Ook zoeken we personen die willen helpen bij de PR (onderhouden van de website, Facebook, Twitter, WhatsApp, persberichten, …). We hopen dat met name ook jongeren (hij én zij) zich zullen aanmelden: zij zijn onmisbaar voor de continuïteit!

Op donderdag 17 maart is er ’s avonds een informatieavond waarbij de plannen worden uitgelegd en vragen kunnen worden gesteld. Neem even contact op als je bij de informatieavond aanwezig wilt zijn met Tjeerdo Wieberdink

tjeerdo[at]wieberdink.nl.